Sam Fujera - Pečení staroslovanských chlebů...

Datum konání

19. 10. 2013  09:00-11:00

Místo konání

zasedací místnost

Popis

Dnešní chléb nemá téměř nic společného s chlebem starých Slovanů, i když se tak stále nazývá.
Jednotlivé položky, které jsou součástí dnešních chlebů, jsou minimálně z poloviny chemického i organického původu, a tím se snižuje nejen kvalita chlebů, ale i jejich výživová hodnota pro naše zdraví.

Na semináři pečení staroslovanských chlebů se dovíte historii chleba, jeho důležitost z hlediska nejen výživy a zdraví, ale také psychologický a duchovní přínos pro náš život.

Seminář bude doprovázen ochutnávkou několika druhů chleba a odnést si můžete i zapsané recepty…

Tento projekt je spolufinancován MK ČR v rámci dotace KNIHOVNA 21. STOLETÍ.
 
foto - Sam Fujera - Pečení staroslovanských chlebů...
foto - Sam Fujera - Pečení staroslovanských chlebů...
foto - Sam Fujera - Pečení staroslovanských chlebů...
foto - Sam Fujera - Pečení staroslovanských chlebů...
foto - Sam Fujera - Pečení staroslovanských chlebů...
foto - Sam Fujera - Pečení staroslovanských chlebů...
foto - Sam Fujera - Pečení staroslovanských chlebů...
foto - Sam Fujera - Pečení staroslovanských chlebů...
foto - Sam Fujera - Pečení staroslovanských chlebů...
foto - Sam Fujera - Pečení staroslovanských chlebů...
foto - Sam Fujera - Pečení staroslovanských chlebů...
 
 
‹ zpět