Městská knihovna Hodonín Národní tř. 36 bude pro veřejnost otevřena od úterý 28. dubna za následujících podmínek

Datum konání

26. 04. 2020

Popis

AKTUÁLNÍ INFORMACE
Na základě usnesení české vlády, je od pondělí 27. dubna 2020 zrušeno opatření o uzavření knihoven. Knihovny, pokud jsou na to připraveny, mohou být otevřeny za určených podmínek. Městská knihovna Hodonín Národní tř. 36 bude pro veřejnost otevřena od úterý 28. dubna za následujících podmínek:
Služby v oddělení pro dospělé - pouze vracení a absenční výpůjčky dokumentů; nebude zpřístupněno využití veřejného internetu, prezenční výpůjčky novin a časopisů, on line rezervace knih z katalogu, hra na klavír ve vestibulu.
Služby ve studovně, čítárně - pouze vracení a absenční výpůjčky audioknih a časopisů; nebude zpřístupněno využití veřejného internetu, prezenčního zapůjčení novin a časopisů, půjčování IT techniky, studium v prostorách čítárny.
Služby v dětském oddělení - pouze vracení a absenční výpůjčky; v provozu nebude k dispozici prostor pro pobyt dětí (dětský koutek, fotbálek). UZAVŘEN zůstává: ProSenior, Zašívárna.
Změna provozních hodin: Oddělení pro dospělé, Čítárna: 9.00 – 17.00
Přičemž čas 9.00 – 10.00 je vyhrazen pro seniory 65 + let.
Oddělení pro děti: 13.00 – 17.00
UZAVŘENA zůstává pobočka Brandlova. Čtenáři si mohou půjčovat i vracet knihy v MěK na Národní třídě.
Bezpečnostní pravidla: Při vstupu do knihovny provede návštěvník dezinfekci rukou dezinfekčním prostředkem. Zachovávání rozestupů min. 2 metry při maximálním počtu deseti návštěvníků, při vyšším počtu návštěvníků bude před vchodem rozvržen počet návštěvníků
Maximální počet výpůjček 5. Je to dáno z důvodu pětidenní, dezinfekční karantény, kterou každá kniha musí projít po vrácení. Teprve poté je zařazena zpátky do regálu k vypůjčení, proto nemusí souhlasit výběr knih dle katalogu.
Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu.
Zaměstnanci MěK Hodonín
 
 
‹ zpět