Meditační a léčivé muzikoterapie s Ivou Matyášovou

Datum konání

08. 02. 2018  17:30-19:00

Místo konání

přednáškový sál

Popis

Tato večerní setkávání jsou určena všem, kteří hledají cestu k sobě, ke svojí síle a vnitřnímu míru. Jsou také majákem pro všechny, kterým se ztrácí smysl a směr životní cesty, všem, kteří chtějí porozumět svým omezením a překážkám. Meditační večery také vyjadřují prostý záměr umět se na chvíli zastavit, uvolnit se a být sám sebou, tady a teď. Můžete tak prožít svůj léčivý okamžik s vnímáním svojí celistvosti a krásy. Všechna témata večerů jsou koncipována jako komplex přednášek z oblasti zdravého života a životního stylu. Čekají na Vás poutavá témata, která kvalitní muzikoterapií náš záměr hluboce podpoří.

VNITŘNÍ SÍLA...Lidstvo se neustále zdokonaluje v ochraně. Chráníme se před přírodními živly i před lidmi. Peníze ukládáme do bank a uzavíráme pojištění proti různým eventualitám. A přece si někteří z nás uvědomují, že může být člověk obtěžován a napadán na tak jemné úrovni, že závory a mříže jsou k ničemu.
Přijďte se seznámit s jednoduchou technikou, s jejíchž pomocí se budete chránit a tím probudit sílu nitra a odvahy. Hudební doprovod jemných zvuků a vibrací Váš záměr hluboce podpoří.
Přineste si s sebou: pohodlné oblečení, karimatku, polštářek a deku.
Vstupné 250 Kč.
Další setkání:
22. 3. 2018 Harmonie vztahů
12. 4. 2018 Zdraví
Další informace: www.kralovskefengshui.cz
 
foto - Meditační a léčivé muzikoterapie s Ivou Matyášovou
 
 
‹ zpět